چگونه نویز تصویر دوربین مداربسته را رفع نماییم .
پس از اجرا و راه اندازی دوربین های مداربسته و حتی با اجرای تمام اصول و موارد فنی و مهندسی باز هم دیده می شود که در تعداد کمی از تصاویر نویز وجود دارد .
چاره کار چیست؟
چگونه نویز تصاویر را برطرف کنیم و تصویر بدون نویز داشته باشیم ؟
در ابتدا اصول اولیه ای که باید در اجرای سیستم های دوربین مدار بسته رعایت شود را اعلام میکنیم و سپس به نکات ظریف تر می پردازیم .
۱ -انتخاب مسیر صحیح برای سیم کشی – داکت کشی – لوله گذاری
۲ -انتخاب سیم کواکسیال متناسب با مسافت و محیط
۳ -استفاده از کانکتورهای با کیفیت BNC
4- به کارگیری ترانس و منبع تغذیه باکیفیت
۵ -نصب پایه دوربین و دوربین در محل مناسب بدون لرزش
۶ - انتخاب محل مناسب قراردادن ذخیره ساز DVR- NVR دور از دکل های فشار قوی
۷ -استفاده از دوربین ها و لنز های باکیفیت
۸ -از یک برق ثابت و بدون تناوب ۲۲۰ ولت استفاده نمایید
۹ - در صورت امکان از سیم ارت استفاده کنید
۱۰ -متناسب ساختن نور محیط با دوربین خریداری شده
۱۱ -دورکردن لوازمی که نویز تولید میکنند از کواد – سوئیچر – دی وی آر و مانیتور
۱۲ - جابجایی دوربین از وسایلی که لرزش یا نویز ساطع میکنند .
۱۳ - دو یا چند تکه نبودن کابل تصویر ودر صورت اجبار استفاده از کانکتور مخصوص
پس از اینکه طرح اولیه جانمایی و تعداد دوربین های مداربسته در پلن، از لحاظ فنی مشخص می شود و به تایید کارفرما میرسد، نوبت به بستر سازی مناسب از لحاظ داکت کشی و لوله گذاری و سیم کشی برای دوربین های مداربسته است .
سیم ها ممکن است از زیر زمین ،روی سطح دیوار ، حتی داخل دیوار و یا زیر سقف ها و دیوار های کاذب عبور کند .در هر کدام از این موارد ، باید شرایطی را در نظر گرفت تا سیم بیشترین عمر را داشته باشد و آسیبی نبیند .
مثلا اگر سیم ها به صورت دفنی است و از زیر زمین عبور میکند باید داخل محفظه ها و لوله های فلکسی روکش داری عبور کند تا از جوندگان محافظت شود .
همچنین در صورت عبور از روی دیوار باید از داکت های فلزی و یا پلاستیکی استفاده نمود .
برای عبور از داخل سقف های کاذب و پشت دیوار های کاذب باید از لوله های پلاستیکی با کیفیت استفاده نمود .
اما پس از رعایت این نکات باید بهترین مسیر عبور را پیدا کنیم. مسیری که ترجیحا با کابل های برق فاصله استاندارد را داشته باشد .حداقل پیچ و خم را داشته باشد . در صورت عبور از داخل چاه اسانسور و یا منهول و رایزر ها ، فاصله مطمئنه را تا سیم هایی که نویز ایجاد میکند ، داشته باشد .
در خیلی از مواردی که نویز در تصاویر است ، مشاهده شده که سیم ها از کف منهول در آب و در لابلای سیم های دیگر و بدون استفاده از روکش رها شده است و نه تنها از داکت یا لوله ای منظم عبور نکرده بلکه حتی با بست به جایی مهار نشده است .
در انتهای کار باید سیم ها مانند موی انسان شانه شود تا ازعدم تاب خوردگی و پیچش آنها به دور یکدیگر مطمئن شوید .سپس آنها را یک اندازه کوتاه کنید تا کار از نظم و جلوه بیشتری برخوردار باشد. همچنین با استفاده از لوله های پلاستیکی ۴۰ میتوانید در پشت رک آنها را دسته بندی و مرتب نمایید .